Betere copywriting voor meer conversie

Maak van een twijfel een Ja

Je hebt je website geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Potentiële klanten belanden in ruime mate op je website, maar teveel bezoekers haken af.

Ook wanneer je hoog in Google verschijnt, is de klus nog niet geklaard. Zelfs wanneer een groot aantal bezoekers op je website is beland, heb je slechts de helft van het werk gedaan. Een goede vindbaarheid is namelijk zinloos als je bezoekers niet tot een gewenste actie overgaan (conversie). Daarom is het zaak je bezoeker te raken en te verleiden tot bijvoorbeeld:

 

  • Het bestellen van een artikel
  • Het downloaden van een E-book
  • Het aanmelden voor je nieuwsbrief
  • Het liken van je social media pagina’s
  • Het aanvragen van een offerte
meer conversie met copywriting
resultaten door overtuigende teksten

De kwaliteit van je website

Voor de meeste bedrijven is de website het centrum van de online marketing, en soms zelfs van de gehele bedrijfsvoering. De kwaliteit van een website moet dus goed zijn. Overtuigende teksten zijn een belangrijke basis daarvoor.

Wat ik doe

Met jouw input zorg ik ervoor dat jouw bedrijf zich met resultaatgerichte copywriting en op een overzichtelijke website presenteert. Met teksten die helpen drempels weg te nemen en de aandacht van de lezer vast te houden. Met woorden die mensen overhalen in actie te komen. Zo maak je van een bezoeker een klant. Zo kom je tot maximale conversies.

Resultaat

Het doel van een website met kwalitatieve copy is om betere resultaten te behalen, meer conversie. Of dat nu een hogere omzet betekent, nieuwe klanten, meer bekendheid, meer abonnees, of bijvoorbeeld meer aanvragen voor een nieuwsbrief.
Hoe meer bezoekers op je website, hoe meer je je doelen kunt bereiken.

 

Wisselwerking

Bied je informatie op je website gestructureerd, overzichtelijk, logisch en goed leesbaar aan, dan zal Google je belonen met een hoge positie in haar zoekresultaten. Een hogere positie in Google zorgt er weer voor dat meer bezoekers je website weten te vinden. En als meer bezoekers op je website komen, zal Google dat ook weer belonen. Alle reden dus om je website op orde te hebben. Qua uiterlijk, maar ook zeker qua inhoud.

Omdat je geen omzet wilt mislopen

Zullen we samenwerken? Neem direct contact met me op.

6 + 14 =

©