SEO-tekstschrijver | online copywriter

Mario Bruijns, copywriter

Webteksten die het verschil maken

Loop je vast met het schrijven van je teksten voor je website? Of wil je je teksten laten herschrijven?

Aangenaam. Mijn naam is Mario Bruijns, SEO-tekstschrijver, online copywriter en auteur van 2 boeken.

Ik kan jou de last van het schrijven ontnemen. Ik schrijf en verbeter je teksten. En maak je teksten SEO-proof. Met als doel het verhogen van de vindbaarheid van je website en de conversie.

Waarom zou je mij inschakelen?

  • Omdat je tekst binnen enkele weken online staat.
  • Omdat mijn diensten betaalbaar zijn.
  • Omdat ik met je mee denk.

 

Boeken schrijven

Naast het schrijven van online teksten schreef ik 2 boeken. Ze gaan over de geschiedenis van Rotterdamse arbeiders die recreëerden in houten huisjes.

In 2013 verscheen het 1e deel van ‘De houten kampeerstad van Rotterdam aan zee’. Uitgever was de roemruchte, Rotterdamse uitgeverij Ad. Donker. Deel 2 volgde in 2016.

Over het huisjeskamp  maakte ik ook een website. Neem gerust een kijkje op www.dehoutenkampeerstad.nl

 

Onderzoek doen. Me vastbijten in het onderwerp. En de informatie gestructureerd weergeven in woorden die mensen informeren of overhalen in actie te komen. Dat is wat ik graag doe. Copywriting dus.

Met jouw input zorg ik ervoor dat jouw bedrijf zich met resultaatgerichte teksten en op een overzichtelijke website presenteert. Daarbij houd ik uiteraard rekening met zoekmachine optimalisatie (SEO).

Wat zeggen andere ondernemers over Joekz Webteksten?

Mario Bruijns gaat bij het aannemen van opdrachten secuur en planmatig te werk. Zijn werkwijze is efficiënt, effectief en gericht op gewenste resultaten. Ik beveel Mario Bruijns aan als tekstschrijver aan een ieder die een goed tekstproduct wil hebben.

Harrie Djojowikromo

Consultant en adviseur HR, Organisatie & Management

Dankzij Mario staat niet alleen mijn website online, maar heeft hij ook nog eens voor professionele webteksten gezorgd. Fijn ook dat hij zo meedenkt.

Peggy de Goede
Bij de Goede Coaching

Mario heeft een goed gevoel voor wat de opdrachtgever wil en wat de klant triggert. Goede sparringspartner voor een mooi resultaat!

Peter Vermeer

Manager Marketing en Communicatie

ZorgZijn Werkt

Prettig dat ik af en toe met Mario over teksten en websites kan spreken. Hij komt met goede ideeën, schrijft niet alleen taalkundig goede teksten maar is daarin ook creatief.

Auke van der Gaast

Webprofessional

Auke.Online

Mario Bruijns heeft ons vanuit zijn expertise geholpen met krachtige teksten in het servicegedeelte van onze website. Hiermee zijn onze (potentiële) klanten direct geholpen met het juiste, en duidelijk geformuleerde, antwoord op hun vragen. Hij heeft daarmee laten zien dat een duidelijke site direct bijdraagt aan onze bedrijfsdoelen, zowel waar het gaat om klanttevredenheid als om kostenbesparing, en dat het schrijven van webteksten een vak is. Voor ons de investering meer dan waard.

Roel van der Land

Directeur Het Coachhuis

Mario Bruijns schrijft en redigeert teksten in een prima resultaat. Ik raad Mario zeker aan!

Just Hamming

JuistJust! Advocatuur & Advies

Mario (Joekz Webteksten) heeft voor mij mijn website gebouwd. Ons contact is zeer prettig verlopen. Hij neemt alle tijd voor je tijdens een gesprek, denkt mee en niks is bijna te veel. Ook houdt Mario rekening met bepaalde werktijden en is hij snel in de aflevering van werk. Ik kan Mario dan ook van harte aanbevelen.

Nicolette Drenth

Mededingingsjurist en PhD-candidate
Drenth Advisering