Werkwijze

Mario Bruijns, copywriter

Wil je jouw wensen bespreken voor het schrijven van teksten ?

Dat kan. Ik schrijf voor profit en non-profit organisaties. Voor de starter, de ZZP-er, de kleine ondernemer, de freelancer. Voor stichtingen, verenigingen, maar ook voor MKB en grotere bedrijven.

Landelijk
En hoewel mijn directe werkgebied bestaat uit de driehoek Rotterdam, Hoek van Holland en Den Haag (waaronder Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Delft, Naaldwijk, het Westland, Midden-Delfland) werk ik door het hele land.

Eerste afspraak
Een afspraak kunnen we inplannen bij jou op kantoor of thuis, maar kan ook op een van de verschillende flexplekken in het land. Een telefonische afspraak is natuurlijk ook mogelijk.

We bekijken de mogelijkheden en je krijgt vervolgens per email een vrijblijvende offerte. De communicatie verloopt verder grotendeels via telefoon, email, Skype of Facetime.

Vervolg
Om pakkende teksten voor je te maken, nemen we aan het begin van het proces samen je briefing door. Wat wil je met je content bereiken, wie is je doelgroep, wat is je onderscheidingsvermogen et cetera. Indien nodig doe ik daarnaast extra research voor een beter resultaat.

Vervolgens ga ik met deze informatie aan het werk en stuur ik je een concept. Daarna verwerk ik eventuele wijzigingen. Tenslotte krijg je als Word bestand de eindtekst die je helpt om je bedrijfsdoelen te realiseren.

Meer weten over mijn tarieven?